Bronskopeend
Mareca falcata · Falcated Duck
| id | 32265 | |
|---|---|---|
| datum | 26 november 2006 t/m 4 januari 2007: 40 dagen | |
| gemeente | Tytsjerksteradiel (FR) | |
| locatie | Eernewoude | |
| coördinaten | vervaagd | |
| aantal, kleed | 4 | |
| soort waarneming | veldwaarneming | |
| status | Niet aanvaard, gepubliceerd in jaarverslag CDNA | |
| opmerkingen | male and three females, photographed (@ birds known to have escaped) Annual Report 2006 | |
Beschik je over foto's of andere extra informatie of heb je opmerkingen over dit geval? Neem dan contact met ons op.
Feedback?
